Nieuws

Masterclass schoolleiders 16 en 17 februari 2022

Geschreven op

Op 16 en 17 februari 2022 geef ik weer samen met Frank Weijers de tweedaagse Masterclass persoonlijk leiderschap in het onderwijs. Voor leiders die vrijmoedig zichzelf zijn en voluit verwelkomen dat de anderen ook zichzelf zijn. De eerstkomende tweedaagse op 1 en 2 november 2021 is vol! Lees meer »

Boerenkool als inspiratie

Geschreven op

Hoe Guus Kuijer in zijn boek 'De tranen knallen uit mijn kop' moeder en Jonathan boerenkool laat koken, dat inspirereerde mij tot zwierig onderwijsgeduld. In het aprilnummer van Van Twaalf tot Achttien schreef ik er een column over. Lees hier verder.... Lees meer »

Met zwier voor de klas

Geschreven op

Tweedaagse voor leraren op 8 en 9 september 2021 in Helvoirt Heb ik de soort orde die bij me past? Hoe heb ik contact met mij leerlingen? Vind ik mijn schoolbestaan te druk? Of te saai? Of eigenlijk allebei? In/Na tijden van corona gaan we in deze tweedaagse met een open en liefdevolle blik kijke... Lees meer »

Tussen sleur en zwier ook als audioboek

Geschreven op

Tussen sleur en Zwier, mijn onderwijsbio, kwam uit in oktober 2020. In het voorjaar van '21 zat ik een paar dagen in een geluidsstudio en las mijn hele boek voor. Altijd al dol op geweest, voorgelezen worden en voorlezen. Het resultaat is te beluisteren via de bekende luisterboekkanalen zoals Sto... Lees meer »

NIEUWS